[CHALLANGE] Laboratori de Serveis - Serveis Públics de Codi Obert per una Economia Circular

DESCRIPCIÓ

En aquest taller s’exploraran els Serveis Públics de Codi Obert per una Economia Circular a través d’un cas pràctic com són els serveis de llars d’infants i criança compartida. L’activitat s’enmarcarà en el Laboratori de Serveis La Ribera, un procés participatiu obert de disseny de serveis al barri. Al taller es treballaran els elements que conformen un servei i les tendències OSCE per generar idees i visions de com poden ser els serveis del futur.

XARXA I COMUNITAT d’INCIDÈNCIA

Veïns de la Ribera en específic, a més de ciutadans de Barcelona en general interessats en participació ciutadana, disseny de serveis i Codi Obert per la Economia Circular. També convidem a participar a estudiants, makers, emprenedors i agents socials. Taller transversal a totes les edats.

RETORN

Els resultats d’aquets taller servirà com a punt de partida pels processos de ideació dins del marc del Laboratori de Serveis. Els participants del taller estaràn convidats a seguir col·laborant en el desenvolupament del projecte dins de les dinàmiques del laboratori.


FACILITAT PER
HOLON

DATA
Dijous 11 de Juny del 2015

HORARI
17h a 19.30h

LLOC
Fábrica del Sol - Ateneu de Fabricació

INSCRIPCIÓ
Paer participar has de inscribirte a través del seguent enllaç,
¡PARTICIPA-HI!